Saml et spændende selskab i Køge

13 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Køge bliver af mange lidt set på som Københavns satellitby, som mange lidt glemmer; den lille bror, som man godt ved, man har, men som ikke gør så meget væsen af sig.

Der sker heldigvis en masse spændende i Køge i disse tider, og der kommer nok en tid, hvor man næsten vil kalde Køge for en forstad til København, da mange kommer hertil, fordi arbejdspladserne skyder op, forretningerne trives, der er kommet en ny jernbanelinje til, som man kan rejse direkte til Tyskland i, og så er der det nye supersygehus på vej.

Og samme nævnte jernbanelinje sørger også for, at folk kan komme med de hurtige og mindre hurtige toge til hovedstaden – og den anden vej.

Således er der intet til hinder for, at man ikke med relativ lethed kan rejse til Køge med det offentlige eller tage bilen på den hurtige motorvej eller via den gamle landevej.

Derfor kan man også finde mange spændende selskabslokaler i Køge, som man bør udnytte.

image

Saml folk (på ny) til selskaber i Køge

Dette har køgenserne vist i mange, mange år, og i nyere tid er der kommet flere af den slags lokaler til, om man er til den gammeldags type, eller man vil have noget topmoderne.

Men det smarte i denne sammenhæng er simpelthen, at man bør hive folk til Køge fra både syd, nord, vest og også øst.

For man kan let komme til hovedstaden herfra, der går en færge direkte til Bornholm, og motorvejen splitter sig også videre til Fyn, så det er et naturligt stoppested at hoppe af i Køge.

Således kan det blive det naturlige samlingspunkt for mange mennesker, når man skal mødes, at man kan gøre det i Køge, så man også lærer at opleve noget andet, end hvad der lige er i København, for Køge kan stort set byde på det tilsvarende.

Flere Nyheder