Klovnen Tapé laver underholdning, der er sjov for både børn og voksne

03 september 2021
Emilie Jacobsen

Er du lidt skeptisk i forhold til at skulle hyre en klovn til jeres underholdning, bør du se nærmere på klovnen Tapé. For mange klovne handler det nemlig om, at de skal have børnene til at klappe og skrige så meget som muligt. Som forælder ender du med at stå på sidelinjen og vende det hvide ud af øjnene, mens du lover dig selv, at I aldrig igen skal hyre en klovn. Sådan er det dog ikke med klovnen Tapé. Han ved, at det handler mindst lige så meget om at tryllebinde de voksne som børnene. Derfor har han et langt mere stille og roligt tempo. 

Alle klovnen Tapés show er tilpasset til den forsamling, han står overfor. Er det en gruppe af små børn, vil han vælge en forestilling, er det en gruppe af større børn en anden, er det både børn og forældre, der skal se ham, har han en tredje forestilling. Han har altså mange forskellige facetter at spille på og forstår, hvordan han skal navigere i forhold til sit publikum. 

Kan optræde til mange typer af arrangementer 

Det kan være meget forskelligt i hvilken anledning, I gerne vil hyre en klovn. Måske er det på biblioteket, hvor I gerne vil lokke flere børnefamilier til en lørdag. Måske er det til festen i beboerforeningen eller i daginstitutionen. Lige meget hvilken type af fest, der er tale om, kan klovnen Tapé underholde. 

Faktisk er det ikke kun børn, han underholder. Han har også en forestilling, der er rettet mod voksne med særlige behov. De synes også, at det er fantastisk at se en klovn optræde. Derfor er det oplagt, at du hyrer en til at gøre det. I forestillingen bliver der lagt vægt på, at det skal være en forestilling, hvor alle skal kunne følge med. Samtidig er det ikke bare en af børneforestillingerne, der bliver liret af. Læs mere på https://www.klovnentape.dk/boerneunderholdning/ 

Flere Nyheder