Hvordan finder jeg en god maler i Jylland?

21 januar 2022
Agner Clausen

editorial

Hvordan finder man en god maler i Jylland? Der er mange om budet, måske også i det område, hvor du bor. Du vil sikkert gerne finde en maler, som er dygtig til sit arbejde, som er samvittighedsfuld, som overholder aftaler og som er til at få fat i, når man har spørgsmål eller overvejelse.

Du har måske prøvet det, at håndværkeren ikke kommer til aftalt tid og at det kan vare dage mellem at de kommer, fordi de holder mange projekter igang på samme tid. Grunden til at man hyrer en professionel håndværker er jo, fordi det bør gå hurtigere, og resultatet bør være noget bedre, end det man selv kan præstere. Skal man bøvle for meget, er det næsten lettere at gøre det selv. Men hvordan undgår man at vælge en useriøs maler?

image

Hvordan finder man en god maler?

Man kan jo spørge i sin omgangskreds, venner, kolleger, familiemedlemmer og andre, om de kender en god og pålidelig maler. Når du tager kontakt til en potentiel leverandør, læg så mærke til, hvordan de møder dig. Føler du dig godt behandlet, tager de dig alvorligt? Holder de det de har lovet, for eksempel at sende et tilbud inden en deadline? Eller fornemmer du, at der er meget forvirring og rod? Er de til at få fat i, når der er problemer eller du har spørgsmål? Har du en god kemi med maleren?

Pas på ikke udelukkende at vælge maleren ud fra prisen. Man behøver heller ikke konsekvent vælge den dyreste, men i det store og hele får man, hvad man betaler for. Hvis maleren er alt for billig, må han skære nøgle hjørner, for at få det at hænge sammen. Og det er opskriften på bøvl og ballade.

Vælg hellere en maler, som ligger midt i prisvinduet, og som er imødekommende og professionel i sit møde med potentielle kunder.

Sidst men ikke mindst, tjek Trust Pilot. Har maleren en god score, som bygger på mange anmeldelser, kan man være ret så sikker på, at der er tale om en seriøs håndværker.

Flere Nyheder