Få den bedste støtte på et kvinde krisecenter

19 september 2021
astrid_pedersen

Lever du i et forhold med en voldelig eller truende kæreste eller ægtefælle, og frygter du for dit eller dine børns liv og velfærd? Så kan du søge hjælp på et kvinde krisecenter.

Hvad er et kvinde krisecenter?

Et kvinde krisecenter er et tilflugt sted for kvinder som ikke føler sig trygge i deres hjem.

Uanset om utrygheden skyldes vold eller trusler herom, negativ social kontrol, følelsesmæssig afpresning eller andet vil du som kvinde være velkommen på et kvinde krisecenter – og det samme gælder selvfølgelig dine børn. Hos et kvinde krisecenter kan du få den hjælp du behøver, også i akutte situationer.

Du får husly og beskyttelse på et kvinde krisecenter, lige som du kan få et måltid mad, en seng at sove i, og et lyttende øre. Er du ikke selv i stand til at komme hen på kvinde krisecenteret er der altid mulighed for afhentning på din adresse. Og har du brug for hjælp til at komme videre kan de dygtige personaler på et kvinde krisecenter også give en hånd.

Hvordan kan et kvinde krisecenter hjælpe mig?

På et kvinde krisecenter kan du nemlig ikke blot få tag over hovedet for natten. Du kan også få professionel bistand når det handler om hjælp til eksempelvis genhusning.

Hos et kvinde krisecenter kan du få hjælp til at oprette et tilhold på en voldelig kæreste eller ægtefælle. Personalet på et kvinde krisecenter har direkte kontakt til de relevante myndigheder i kommunen og ved politiet som kan sørge for at du og dine børn får den beskyttelse I har behov for.

Du kan føle dig 100% tryg på et kvinde krisecenter hvor du kan opholde dig i sikker forvisning om at ingen kan komme til at gøre dig ondt. Og med den rette hjælp fra socialarbejdere og vejledere kan du bygge dit liv op på ny, fri for trusler og vold.

Læs mere om hvordan du søger hjælp på ellestedet.com

Flere Nyheder